EL PATI QUE VOLEM

El nostre projecte neix des de l’AMPA, on ha sorgit la inquietud de fer una reflexió al voltant del nostre pati. Hem cregut en la necessitat de donar visibilitat a la zona exterior de l’escola, on es pugui dur a terme una educació integral i de creixement personal dels infants, ja que és el lloc on es produeix l’aprenentatge de l’espai d’ús públic i les relacions socials.

Veure tot el projecte

Estiu 2021

Aquest estiu (2021) s’han fet les millores al pati de l’escola a càrrec de l’Ajuntament amb l’empresa Enrosca, per un import de 40.000 €. Aquesta proposta és la que va guanyar l’AMPA gràcies a les vostres votacions en els pressupostos participatius de l’any 2019.
El projecte contempla els dos patis de l’escola, a l’entrada del pati de primària s’ha creat una zona d’equilibris i ajardinament amb plantes aromàtiques a l’olivera, una àgora i taules de pícnic darrera del pavelló per fer classes exteriors i al costat de la pista s’ha arranjat el talús de terres per tal d’evitar que la terra caigui a la pista i s’ha creat un espai de tranquil·litat amb ombra, més taules de pícnic i un escenari.
Al costat de l’hort, al pati de primària hi ha un segon sorral i tres pissarres exteriors. A l’hort s’ha fet una remunta de la parcel·la de cultiu i una cargolera.
Per últim al pati d’infantil s’ha adequat el sorral existent i s’han instal·lat jocs didàctis i una pèrgola. També s’han instal·lat taules de pícnic i pissares d’exterior i una cuineta de fusta.

ACCIONS CURS 2020- 2021

PATI INFANTIL

  • Reconversió d’una de les estructures del pati d’infantil en botigueta
  • Restauració de l’altre estructura, canvi dels gronxadors i de les tauletes

HORT

  • Plantació de dos arbres fruiters: 1 cirerer i 1 nesprer
  • Neteja de l’espai
  • Cultiu de verdures de temporada

Més informació del pati d’infantil

Més informació de l’hort

PATI PRIMARIA

Plantació d’arbres a la zona del costat de la pista de la part de dalt del pati per tal de crear ombres i un entorn més natural. També s’inclou el reg automàtic per tal d’assegurar la supervivència d’aquests.

Rocòdrom: situat al pati de baix al costat de la rampa de la dreta (la més propera a l’hort)

Taula de ping-pong:

Situar-la al pati de primària

ACCIONS CURS 2018- 2019

PATI PRIMARIA

  • 3 Taules d’exterior per col·locar a la zona d’arbres del costat de la pista de la part de dalt del pati per tal de crear espais on seure i una ambient més tranquil.
  • 3 Pissarres d’exterior per col·locar a les entrades de les aules de P3, P4 i P5, amb l’objectiu de treballar aprenentatges a l’aire lliure.

Jornades participatives per pintar jocs a terra al pati d’infantil i de primària

Què és això de l’AMPA? Les families ajuden a l’escola.

Què fa? Moltes coses.

Com puc participar-hi? De mil maneres!

Necessitaran ajuda? Sempre serà benvinguda!

FES-TE-SOCI