QUI SOM?

L’AMPA és una entitat sense afany de lucre que vol ser una plataforma oberta a la participació i reivindicació de tots els aspectes referents a l’educació, per tal d’aconseguir, juntament amb els mestres, la millor formació dels nostres fills i filles.

I què és el que fem?

Doncs moltíssimes coses: La gestió del menjador i del servei d’acollides, la venda de llibres mitjançant Comercial Girona i les activitats extraescolars.

Des de fa tres anys hem creat una comissió de millora patis, formada per membres de l’AMPA i professorat i a l’any 2019 gràcies a la participació de moltes famílies vam guanyar el procés participatiu dels pressupostos, que suposa una inversió de 40.000€ al pati de la nostra escola.

Cada any demanem la subvenció que convoca l’Ajuntament, aquest any col·laborem amb el projecte impulsat per la escola de dotar de tablets per incorporar les tecnologies al projecte educatiu.

A través d’aquesta web volem  que tots i totes us assabenteu de les coses que es fan i es poden fer des de l’AMPA .

Tanmateix volem apropant-se més a les aules i també a les famílies fent aportacions per a la millora i ajut de les mateixes.

AMPA  I ESCOLA

L’AMPA esta formada per comissions, i actualment hi ha una comissió que manté reunions mensuals amb l’equip directiu amb l’objectiu de resoldre dubtes i/o exposar problemes que ens traslladen les famílies.

Actualment estem treballant amb l’escola en el «Projecte de millora patis», per invertir els 40.000€ en un canvi que permeti gaudir del pati i aprofitar al màxim l’espai. En aquesta comissió també intervé l’Ajuntament que és qui aporta econòmicament els 40.000€.

L’AMPA participa al Consell escolar, al Consell Escolar Municipal, a l’EMPO (Escola de mares i pares d’Olesa), entitat que organitza xerrades per a les famílies, a la xarxa infància i adolescència, a la rua de Carnestoltes i totes aquelles activitats que les famílies proposin.

L’AMPA col·labora activament en totes les activitats i/o propostes que es fan des de l’escola i aporta idees i propostes per millorar el que no funciona.

AMPA I FAMÍLIES

Per ajudar  a les famílies de la nostra escola tramitarem des de la nostra associació tots aquells ajuts i totes aquelles subvencions que puguin ajudar a finançar i abaratir totes les activitats que es necessiten i es fan en l’àmbit escolar.

Escoltarem els suggeriments i les queixes de les famílies i farem d’interlocutors amb l’equip directiu de l’escola i totes aquelles entitats afectades.

Per a tot això tenim la bústia de l’AMPA situada a l’entrada de l’escola, el mail (info@ampasantbernat.org) i el telèfon (607 29 50 47).

Què és això de l’AMPA? Les families ajuden a l’escola.

Què fa? Moltes coses.

Com puc participar-hi? De mil maneres!

Necessitaran ajuda? Sempre serà benvinguda!

FES-TE-SOCI